办公

Fogo Island, Long Studio / Saunders Architecture

投稿平台:建筑图网 稿件时间:2017-03-02 欢迎原创投稿至: file@jianzhutu.com

加拿大纽芬兰的福戈岛,这里临靠浩瀚大西洋,距离纽约不远,是得天独厚的宝地。 福戈岛艺术公司自从2010开始,在这里陆续开发了6个工作室,...


Fogo Island, Long Studio / Saunders Architecture



加拿大纽芬兰的福戈岛,这里临靠浩瀚大西洋,距离纽约不远,是得天独厚的宝地。
福戈岛艺术公司自从2010开始,在这里陆续开发了6个工作室,
这是其中的一个——long 工作室。
细长的工作室孤独卓然的挑立在大岩石之上,
应对着无尽的汪洋以及云天,激发出感性的,引人共鸣的场地情感。
100英尺长的身躯蜿蜒在地面上,粗锯云杉板构成内外表皮,采用黑白高对比的色彩反差,
内部有机械室。储存室,水箱,堆肥厕所,水槽,领域,厨房,餐厅,火炉,
还有供临时过夜用的高架床。


非常感谢Saunders Architecture将项目介绍和项目图片授权建筑共享平台发行。
Appreciation towards Saunders Architecture for providing the following description:



Fogo Island, Long Studio / Saunders Architecture




Long Studio Joe Batt’s Arm, Fogo Island, Newfoundland

Located near the Newfoundland community of Joe Batt’s Arm, the Fogo Island
Arts Corporation in June 2010 officially opened the Long Studio, an elongated
and slightly distorted box that measures just over one hundred feet in length and about
eighteen feet in width. Although this solitary, off-the grid building is firmly grounded by
a concrete foundation at its western end, the twelve hundred square foot studio gradually
takes flight, as it begins to hover on a series of stilts that lifts the structure above the
ground to frame a view of the North Atlantic Ocean that periodically includes icebergs that
originate from the glaciers of Greenland.
Todd Saunders, as an insider to the Newfoundland psyche, has also brought an outsider’s
design sensibility to the table in his design of the six studios for the Fogo Island Arts
Corporation. A fresh approach grounded by his astute observa- tions and memories of this
place. As a result, the project seems strangely fa- miliar. They fit the landscape, in the
case of the Long Studio, its form seems to trace the gentle slope of the bedrock, as its
hundred-foot long south elevation, an uninterrupted expanse of rough-sawn spruce planks,
rises towards the sea. The project’s robust architectural character certainly resonates
with the sensibility of this place. It has a duel character as a viewing device that frames
the landscape, the sea or a cloud overhead, as well as, an introverted place of repose for
the artistic soul – a well-insulated industrial object designed to weather any storm.
As a further study of contrasts, all the exterior surfaces of the studio are clad with pre-
finished rough-sawn, pine planks stained black to counter the interior that is lined in its
entirety with smooth planks of wood that are painted white. A three foot wide zone to the
left of the entry area is filled with mechanical equipment, storage areas, a water tank, a
compost toilet, a sink, a shower, a kitchenette, an eating area, a wood-burning stove, and a
ladder that leads to an elevated sleep- ing loft, for the occasional overnight stay.



Fogo Island, Long Studio / Saunders Architecture



The overall tube-like structure, clipped at both ends at a forty-five degree angle,
forms a parallelogram in which an angular geometry zigzags throughout its length. Saunders
has carefully choreographed a sequence of events that responds to the seasons, given the
studios will be used spring, summer and fall. It begins with a covered exterior entry area
that provides a degree of shelter from the rain and wind. This entry zone then mutates into
an exposed exterior patio, a notch in an otherwise uninterrupted black box, that faces south
to capture the sun.
The last zone is a fully enclosed, insulated workspace, designed to filter light and
direct views.
Upon entering the studio’s interior, one is immediately struck by the drama of an elongated
space that is further delineated by the horizontal lines of the white pine planks and flat
countertops of the kitchenette and work area. A large triangular skylight, screened by the
exposed timber framing below it, provides ample top lighting that reduces the need for
extensive electrical lighting (and larger arrays of photovoltaic panels) and provides full
color rendition for the work produced by the visiting artists and designers. The Long Studio
terminates with a large glass window that hovers above the horizon – a lookout to watch the
weather move throughout the day and season. As a hollow structure, that filters its environ-
ment, one can imagine, in the dead of night, the whistling of the high winds that ride the
North Atlantic, or the slight taste of the salt, as the studio’s operable windows are
opened and the space is vented with the ocean breeze on a warm afternoon in July.



Fogo Island, Long Studio / Saunders Architecture



PROJECT CREDITS
Client:
Shorefast Foundation and the Fogo Island Arts Corporation
  • 共2页:
  • 上一页
  • 1
  • 2
  • 下一页
  • 转载请注明出处。

    上一篇:Fogo Island, Squish Studio / Saunders Architecture
    下一篇:Fogo Island, Tower Studio / Saunders Architecture

    1.本站遵循行业规范,任何转载的稿件都会明确标注作者和来源,除非此文章网络传播太多有争议;2.本站独家文章请注明来源;3.投稿可能会经我们编辑修改或补充;4.若侵权,请及时联系我们删除:law@jianzhutu.com

    相关文章
    • 科研的进阶式—电子科大科研实验楼设计

      科研的进阶式—电子科大科研实验楼设计

    • 林中工作室 / Selgascano

      林中工作室 / Selgascano

    • 清心静意 – 福建大成设计办公室 / Dac

      清心静意 – 福建大成设计办公室 / Dac

    • 捷克LIKO NOE生态办公楼 / Zdeněk Fr

      捷克LIKO NOE生态办公楼 / Zdeněk Fr

    您所在的位置:建筑图设计网 > 办公栏目