办公

Bularine / BudCud

投稿平台:建筑图网 稿件时间:2017-03-02 欢迎原创投稿至: file@jianzhutu.com

这个办公室设计来自于波兰的工作室BudCud。 原来的小黑屋被改建成焕然一新的明亮办公室。 引入了充分自然光的办公室与外面绿色景观联系紧...




这个办公室设计来自于波兰的工作室BudCud。
原来的小黑屋被改建成焕然一新的明亮办公室。
Bularine / BudCud
[建筑图jianzhutu.com支持自助投稿啦]

引入了充分自然光的办公室与外面绿色景观联系紧密。
各种轻盈透明的材料如玻璃,钢丝网,穿孔板运用在各个空间和装饰处,更加强调所
具备的开放感。功能齐全的办公室被一道斜墙一分为二,一半是全开放办公场所,另
一半布置着一些小的功能房间。明亮的白色和灰色还有地面的地板木色构成了基本色
调,在点缀少许跳跃的色彩,激活空间。最有意思的是天花板的设计,小空间的办公
室中,暗绿色的灯罩从上方菱形交叉排布的电线管中垂下;大空间办公室的天花是白
色的丝网金属板,圆圆的灯泡吊在他们下方,灯泡深色电线调皮的盘旋在丝网金属板
上。

非常感谢BudCud将项目介绍和项目图片授权建筑共享平台发行。
Appreciation towards BudCud for providing the following description:


Bularine / BudCud
BULARNIA
authors: BudCud ( Mateusz Adamczyk, Agata Wo?niczka), Maria Schoen
project: BULARNIA
function: office space – accounting client: ASPEN S.A.
adress: ul. Bularnia 5, 31-222 Kraków, PL
usable area: 175 m2 volume: 533 m3 project: 2010 completed: 2012
photos: Kamila Kozińska (1-3, 5-11), Agata Kadenacy (4,12)
Bularine / BudCud
Bularnia is an honest, functional office space on the ground floor of postindustrial
building on the outskirts of Cracov. The goal was to introduce more natural light to dark
and overpowering interior. This move redefined new proportions of space and optically
enlarged narrow and low room. What's more, light and transparent finishing materials,
such as glass, delicate steel mesh and perforated boards were used to ephasize the
openness of new office space.
Positioning the offices on the ground floor established strong connection with building's
exterior – on one side the office space is merged with a lush garden, on the other
connects to the building's courtyard.
Existing diagonal interior wall divides the workplace into two rooms, into which we put
two additional volumes, that reorganize space and functions. Two similar rooms had
their identities rebuilt and diversified. Small budget implied the simple character of the
details. The interior is dominated by white and grey colours, diversified with few intense
colour accents.
In these mellow spaces filled with natural light the ceiling is the strongest graphic
element. In one room it is made from steel mesh, onto which we loosely put few
lightbulbs. The ceiling of the latter is a composition of dark green lamps and cables.
Bularine / BudCud
Bularine / BudCud
Bularine / BudCud
Bularine / BudCud
Bularine / BudCud
Bularine / BudCud
Bularine / BudCud
Bularine / BudCud
Bularine / BudCud
Bularine / BudCud
Bularine / BudCud

MORE: BudCud
.



转载请注明出处。

上一篇:Lazika Municipality / Architects of Invention
下一篇:Studio R / StudioMK27

1.本站遵循行业规范,任何转载的稿件都会明确标注作者和来源,除非此文章网络传播太多有争议;2.本站独家文章请注明来源;3.投稿可能会经我们编辑修改或补充;4.若侵权,请及时联系我们删除:law@jianzhutu.com

相关文章
  • 科研的进阶式—电子科大科研实验楼设计

    科研的进阶式—电子科大科研实验楼设计

  • 林中工作室 / Selgascano

    林中工作室 / Selgascano

  • 清心静意 – 福建大成设计办公室 / Dac

    清心静意 – 福建大成设计办公室 / Dac

  • 捷克LIKO NOE生态办公楼 / Zdeněk Fr

    捷克LIKO NOE生态办公楼 / Zdeněk Fr

您所在的位置:建筑图设计网 > 办公栏目