办公

Central Judicial Collection Agency / Claus en Kaan

投稿平台:建筑图网 稿件时间:2017-03-02 欢迎原创投稿至: file@jianzhutu.com

非常感谢Claus en Kaan Architecten将以下内容授权建筑共享平台发行。 Appreciation towards C...


非常感谢Claus en Kaan Architecten将以下内容授权建筑共享平台发行。
Appreciation towards Claus en Kaan Architecten for providing the following description:

CJIB新大楼是一个美丽优雅的建筑,为人们提供了一个舒适现代的办公环境。建筑开放透明轻盈。
The new building for the Central Fine Collection Agency (CJIB) is a striking and timeless building to house a comfortable and modern working
environment.
Central Judicial Collection Agency / Claus en Kaan

The building is open, light and transparent. The maximally open fa?ade of the offices has a second skin to meet all the criteria for climatisation,
comfort and sustainability. This second skin consists of narrow, curved glass panels and is draped around the volume like an ethereal veil.
Since the building is raised above a half-sunken parking facility and has rounded corners, it seems to float about its green surroundings.
Central Judicial Collection Agency / Claus en Kaan

外表皮像是笼罩在建筑身体上的面纱。圆润的形体仿佛漂浮在环境之中。
Central Judicial Collection Agency / Claus en Kaan

摒弃原有的办公室,走廊,中央区整合的传统布局,打造一个没有障碍物的开放空间,以最简单的“不变”来应对未来的“万变”。
The new CJIB building is a specific building with generic qualities. The building has optimal flexibility. Instead of a standard office layout with
rooms, corridors and central zones, it has an open floor space without obstructions, in which all of the office principles required by the CJIB can
be achieved within the organisation-orientated accommodation model and – above all – be interchanged with one another in a simple way.
Central Judicial Collection Agency / Claus en Kaan

停车场位于地下;地面层有会议礼堂,大厅等其他公共空间;二层到四层是办公场所,能提供400个工位。内装完成后,室内使用净高达到3米,有
效提升了工作场所的品质。平面布局紧凑不失灵活,可持续性高。
The complete programme of 400 work areas is accommodated on three floors around a centrally located covered atrium. Open work areas, duo
work areas, concentration work areas, consultation areas, conference areas, interactive and meeting areas, landing areas, as well as facility
and call units are arranged in diverse compositions.
The provision of more headroom than requested (3m nett) not only enhances the quality of the working environment but also gives the building
an increased future value. In combination with the optimal flexibility of the ground plan, the compact volume and the covered atrium, this contri-
[建筑图jianzhutu.com支持自助投稿啦]
butes to a very high level of sustainability.
Central Judicial Collection Agency / Claus en Kaan

中心中庭让办公区采光充足,同时也增加内部空间的开放性。地面布置了会客区,咖啡广场。这个建筑从头到尾彰显出和传统办公不同的个性化,
现代舒适灵活的面貌。
Central Judicial Collection Agency / Claus en Kaan

The atrium not only provides the internal working zones with plenty of daylight, but also gives the building a spatial centre that on the ground
level includes a piazza with meeting areas, a coffee corer and conference facilities. Together with the light and open working levels, the atrium
and piazza give the building a highly individual identity that is very different from traditional offices: a modern, flexible and comfortable working
environment with a maximal view of the surroundings on all sides.
Central Judicial Collection Agency / Claus en Kaan
Central Judicial Collection Agency / Claus en Kaan
Central Judicial Collection Agency / Claus en Kaan

Name: Central Judicial Collection Agency, Leeuwarden (The Netherlands)
Architect: Claus en Kaan Architecten
Project Team: Felix Claus,Dick van Wageningen, Zander Windsant
Central Judicial Collection Agency / Claus en Kaan
Program: Offices
Location: Tesselschadestraat 55, Leeuwarden (The Netherlands)
Client: Rijksgebouwendienst, Ministry of Housing
Design: April 2008
Completion: July 2012
GFA: 12.000sqm
Images Copyright:
SvD – Sebastian van Damme
CR – Christian Richters
Central Judicial Collection Agency / Claus en Kaan
  • 共2页:
  • 上一页
  • 1
  • 2
  • 下一页
  • 转载请注明出处。

    上一篇:gooood archive: Office, Shanghai, China
    下一篇:Office Renovation, Hangzhou, China / Daipu Architects

    1.本站遵循行业规范,任何转载的稿件都会明确标注作者和来源,除非此文章网络传播太多有争议;2.本站独家文章请注明来源;3.投稿可能会经我们编辑修改或补充;4.若侵权,请及时联系我们删除:law@jianzhutu.com

    相关文章
    • 科研的进阶式—电子科大科研实验楼设计

      科研的进阶式—电子科大科研实验楼设计

    • 林中工作室 / Selgascano

      林中工作室 / Selgascano

    • 清心静意 – 福建大成设计办公室 / Dac

      清心静意 – 福建大成设计办公室 / Dac

    • 捷克LIKO NOE生态办公楼 / Zdeněk Fr

      捷克LIKO NOE生态办公楼 / Zdeněk Fr

    您所在的位置:建筑图设计网 > 办公栏目