办公

Swedbank / 3XN(2)

投稿平台:建筑图网 稿件时间:2017-03-02 欢迎原创投稿至: file@jianzhutu.com

The trading floor is the very heart of the building and is placed directly above the public areas. The high intensity and condensed interior of the tr...


The trading floor is the very heart of the building and is placed directly above the public areas. The high intensity and condensed interior of the trading floor is contrasted by the high ceilings.

Swedbank / 3XN
Swedbank / 3XN
Swedbank / 3XN

其他办公楼层为开放布局,服务设施布置在横穿大楼的中心轴线上,形成了“办公小岛”。轴线成为了楼层天然的快捷通道,并通过“室中室”的设计划分出更小的空间。轴线上小餐厅、更衣室和休息区的设计创造出非正式会议和讨论的空间。
该大楼营造了三种办公环境:传统办公环境、固定办公空间和灵活的办公单元(用于临时接待访客),此外还有用于举行快速非正式会议的立即用办公室。灵活多变的内部设计创造了动态性,确保能够适应行业和社会需求提供最好的设施。
大楼还设计了三个屋顶平台,作为瑞典银行职员休闲娱乐的场所,并提供了绝佳的视野。

Swedbank / 3XN

The other floors of offices are open plan in the tips of the Vs, organised as desk islands, with service facilities grouped in a central axis running through the building. The axis provides a natural corridor as the shortest route through the building, and creates a natural division into smaller spaces as a room within a room. By grouping kitchenettes, wardrobes, lounge areas etc. into the axis, spaces for informal meetings and discussions are created.
The offices feature three types of office environment: traditional, fixed office spaces, a number of flexible office units used as temporary workstations for visiting colleagues, and a series of touch-down spaces for quick, informal team meetings. The flexible and varied interior design creates dynamism throughout the day, ensuring that the best possible facilities are provided for changing professional and even social requirements.
The building also boasts 3 roof terraces, to provide Swedbank staff with a recreational zone with a fantastic view.

Swedbank / 3XN

瑞典银行有着宏伟的可持续发展策略。新总部大楼荣获瑞典可持续发展评级体系金奖—Milj?byggnad,鼓励瑞典银行继续践行“人文关怀”的核心价值,并进一步涵盖社会可持续发展。
Swedbank’s sustainability strategy is highly ambitious. The new Headquarters has received a Gold certification from the Swedish sustainability rating system, the ‘Milj?byggnad’. This supports Swedbank's core value ‘care’ that furthermore covers social sustainability.

Swedbank / 3XN
Swedbank / 3XN
Swedbank / 3XN

Team:
Architect: 3XN
Client: Humleg?rden Fastigheter
Tenant: Swedbank
Engineer: P O Andersson Konstruktionsbyr? AB, Ikkab, Hillstatik
Landscape architect: LAND Arkitektur
Interior decoration: Tengbom (3XN has been responsible for the foyer, the restaurant and the café)
Project Manager: Forsen Projekt
Local collaborator: BSK Arkitekter
Info about the building:
Address: Landsv?gen, Sundbyberg
Function: Headquarters
Area: 45,000 m2 with up to 2.500 office spaces
(35,000 m2 office, 10,000 m2 parking)
Floors: 9 (2 basement floors for parking)
Construction: Concrete and steel
Facade: Aluminum and glass
Floor: A black stone floor in Swedish Diabas in the foyer, wooden floors at the office floors
Time line:
Construction start: April 2011
Construction finish: May 2014
Inauguration: May 20, 2014
Swedbank moves in June 2nd.

Swedbank / 3XN

Swedbank / 3XN

Swedbank / 3XN

Swedbank / 3XN

Swedbank / 3XN

Swedbank / 3XN
  • 共3页:
  • 上一页
  • 1
  • 2
  • 3
  • 下一页
  • 转载请注明出处。

    上一篇:专题推广——毕路德办公设计专题
    下一篇:K-POP Curve / Moon Hoon

    1.本站遵循行业规范,任何转载的稿件都会明确标注作者和来源,除非此文章网络传播太多有争议;2.本站独家文章请注明来源;3.投稿可能会经我们编辑修改或补充;4.若侵权,请及时联系我们删除:law@jianzhutu.com

    相关文章
    • 科研的进阶式—电子科大科研实验楼设计

      科研的进阶式—电子科大科研实验楼设计

    • 林中工作室 / Selgascano

      林中工作室 / Selgascano

    • 清心静意 – 福建大成设计办公室 / Dac

      清心静意 – 福建大成设计办公室 / Dac

    • 捷克LIKO NOE生态办公楼 / Zdeněk Fr

      捷克LIKO NOE生态办公楼 / Zdeněk Fr

    您所在的位置:建筑图设计网 > 办公栏目