办公

Fluor Headquarters by Paul de Ruiter Architects

投稿平台:建筑图网 稿件时间:2017-03-02 欢迎原创投稿至: file@jianzhutu.com

非常感谢Paul de Ruiter Architects将以下内容授权建筑共享平台发行。更多关于他们: Paul de Ruiter ...


非常感谢Paul de Ruiter Architects将以下内容授权建筑共享平台发行。更多关于他们: Paul de Ruiter Architects on Jianzhutu.com
Appreciation towards Paul de Ruiter Architects for providing the following description :
工程公司Fluor位于荷兰霍夫多普绿色商业园区,由Paul de Ruiter设计,Dura Vermeer施工的新总部落成。建筑粗犷的铝制金属表皮与温馨舒适的内部空间形成了有趣的反差,宽敞的中庭上下贯通,连接各层空间。
The robust, aluminium fa?ade structure combined with a contrasting warm and pleasant interior characterizes the new headquarters of engineering company Fluor. A spacious atrium connects all upper workplaces with each other. The office, designed by Paul de Ruiter and built by Dura Vermeer, is located at the sustainable business park Beukenhorst-Zuid in Hoofddorp.
Fluor Headquarters by Paul de Ruiter Architects
高效的办公建筑 High performance office
Fluor是一个跨国化工能源公司。组织有序的内部空间将激励员工在工作中全力以赴,沉稳的外形则传递着公司可靠的形象,吸引来自全球各地的青年才俊。工作环境需适应公司特殊的工作方式,保证员工在人员不断变化的大型项目团队中高效工作。此外,这座节能建筑保证了员工的生理健康,提高工作绩效并加强内部交流,让Fluor成为了业界的典范。
Fluor works on global issues in the field of chemistry and the generation of energy. This requires a well organized office, which stimulates high work performances. The new office is designed to attract young, international talent with its sturdy appearance. The workplaces are developed to make sure the staff is able to operate as efficient as possible in continuously changing large project teams. Furthermore, the office has an exemplary role when it comes to sustainable offices that both have a positive effect on health, work performances and internal communication.
▽ 沉稳的外表, sturdy appearance of the building
Fluor Headquarters by Paul de Ruiter Architects
关注健康的设计 The healthy building
因为对使用者心理和生理的健康的周全考虑,建筑荣获英国建筑研究院绿色建筑评估体系颁发的优秀证书。智能天花板将新鲜空气引入室内,在每一个角落流通,长期工作的热泵则保证了恒定的室内温度。建筑的朝向考虑了与太阳之间的夹角,自然光线穿过顶部的玻璃屋面洒满中庭,屋面上亦附有自动开合的百叶,过滤过于猛烈的直射阳光。建筑立面使用了定制的玻璃材料,避免了对周边的光污染和热污染。为了节约能源,建筑内部采用了紧凑的布局,将体积减至最小。此外,屋顶还安装了2000 平方米的太阳能板,提供清洁能源。
The design, rewarded with a BREEAM Excellent certificate, is based on the wellbeing and health of its users. Hence, every single area in the office is provided with good air quality, realized by a climate ceiling that supplies fresh air, and a constant temperature is maintained by a heat pump. Daylight enters the building as much as possible via the atrium roof made out of triple insulating glass, complete with automatically controlled blinds, and via the optimal orientation of the workplaces towards the sun. Innovative solar controlled glass, especially designed for Fluor, and used for the fa?ade prevents the building from light nuisance and warming. To reduce more energy, the compact office is completed with an as small as possible fa?ade surface. Moreover, the roof contains 2.000m2 of solar cells.
▽ 阳光下的中庭, daylight enters the spacious atrium
Fluor Headquarters by Paul de Ruiter Architects
工作与休息的平衡 Work-leisure balance
张弛有度的工作方式将提升员工的工作绩效,中庭设有大量轻松活跃的休息空间,为员工提供放松的机会。宽敞的中庭让分散在建筑不同角落工作的项目团队有了更多交谈的机会,在轻松的交流中提高自己的专业能力并巩固对公司的认同感。员工在环绕中庭的楼梯、走廊和平台中穿行、交谈、休息,自由而连贯的空间打破了传统封闭的办公室形象。绝佳的选址 - 毗邻联合国世界自然遗产Geniedijk,也为建筑带来了良好的景观视野和可供休憩的室外空间。
Work performances can only improve within a healthy working environment, if there is also room for relaxation. Recreation can be found in the informal setting of Fluor's atrium. This spacious part of the new office encourages informal encounters between the project teams that are normally separated. This strengthens the Fluor identity and advances the exchange of knowledge and productivity. The galleries, platforms and inviting stairs stimulate the staff to reach their workplace on foot, which makes the atrium function as a connecting factor that improves the internal communication by changing the existing, closed office culture. The location also contributes to a relaxed working environment with its orientation towards the green Geniedijk, part of UNESCO's World Heritage. This site offers a soothing view and space for recreation.
[建筑图jianzhutu.com支持自助投稿啦]
▽ 活跃的中庭空间,active atrium
Fluor Headquarters by Paul de Ruiter Architects
Fluor Headquarters by Paul de Ruiter Architects
▽室外空间,outdoor space
Fluor Headquarters by Paul de Ruiter Architects
▽ 周边环境,surrounding
Fluor Headquarters by Paul de Ruiter Architects
  • 共2页:
  • 上一页
  • 1
  • 2
  • 下一页
  • 转载请注明出处。

    上一篇:Blues Design Office by D.I.G Architects
    下一篇:Fondazione Prada by OMA

    1.本站遵循行业规范,任何转载的稿件都会明确标注作者和来源,除非此文章网络传播太多有争议;2.本站独家文章请注明来源;3.投稿可能会经我们编辑修改或补充;4.若侵权,请及时联系我们删除:law@jianzhutu.com

    相关文章
    • 科研的进阶式—电子科大科研实验楼设计

      科研的进阶式—电子科大科研实验楼设计

    • 林中工作室 / Selgascano

      林中工作室 / Selgascano

    • 清心静意 – 福建大成设计办公室 / Dac

      清心静意 – 福建大成设计办公室 / Dac

    • 捷克LIKO NOE生态办公楼 / Zdeněk Fr

      捷克LIKO NOE生态办公楼 / Zdeněk Fr

    您所在的位置:建筑图设计网 > 办公栏目