办公

Meister Group USA Headquarters by KVA Matx

投稿平台:建筑图网 稿件时间:2017-03-02 欢迎原创投稿至: file@jianzhutu.com

非常感谢 KVA Matx 予分享以下内容 。 Appreciation towards KVA Matx for providing ...


非常感谢 KVA Matx 予分享以下内容 。
Appreciation towards KVA Matx for providing the following description:
从事清洁能源领域法律咨询的顾问公司Meister Group邀请KVA为其在美国的总部设计了一个低能耗的办公室。设计师摒弃了办公空间常用的建筑材料,重新定义了法律公司的空间组织模式。从材料、基础设施到家具,KVA的设计完全颠覆了建筑行业高碳排放的传统,提供了一个实用、灵活且效果明显的环保型替代方案。
通过对设计、管理和施工的统一整合,KVA Matx的设计将可以在Meister欧洲,亚洲和南美洲的办公室实现。不同区域的办公室将选用当地原料,由当地的小型施工方进行加工和建造,拉动当地经济和技术的发展。这种分散式的产业模式将大大降低材料在运输过程中的碳排放量,经济而环保。
KVA的方案用最简单的材料和最小的环境代价,为Meister的总部办公室打造了一个让人耳目一新的办公空间,同时也提升了公司的国际形象。首个落成的方案位于1961年建成的混凝土建筑-波士顿政府中心广场大楼内。
KVA’s design creates a new low carbon workplace for the United States Headquarters of the Meister Group, a leading global Clean Energy Law Consultancy. The project challenges the normative material culture of the workplace and redefines the spatial organization of the Law Office typology, its material palette, its infrastructure and furniture and offers a fresh alternative to conventional carbon intensive construction industry practices that is immediately practicable, impactful and scalable.
By integrating interdisciplinary design, project management, and the construction capabilities of online digital fabrication networks KVA Matx created a Meister workplace design that can be constructed locally in three global regions where the company works–Europe, Asia and North America. This allows locally sourced materials to be manufactured in local workshops, by small-scale contractors—growing local economies and skill sets. This distributed, clean manufacturing model offers very significant carbon savings by the elimination the global shipping and transportation system.
KVA’s Meister Headquarters project demonstrates that the design of extreme material and carbon reductions can enhance a global corporate identity and create a surprising new intensity of spatial experience. The pilot project for the Meister group is located in the Boston Government Centre Plaza Building, a modern concrete slab structure, built in 1961.
Meister Group USA Headquarters by KVA Matx
Meister Group USA Headquarters by KVA Matx Meister Group USA Headquarters by KVA Matx
设计并没有使用传统办公室种常见的小格子划分空间,所有的员工都被安置在开放的公共空间中工作。数个公用的小型会议室散布在平面中,保证员工接听保密电话时不受干扰。实时调度确保每位员工在需要时都可以方便的寻找到可使用的密闭空间。这种“压缩”空间的手法减少了分隔墙、石膏板墙和相关建筑材料的使用。大会议室的透明玻璃墙体将阳光引入内部空间,旁边的开放型休息/集会空间也沐浴在阳光中。
The design creates an “elastic” floor plan that provides private work and collaboration spaces. The design eliminates the cubical, maximizes shared public space and “compresses” the typical private corporate office into a zone of shared mini conference rooms that provide acoustic privacy for confidential calls. Real time scheduling makes private space use available and convenient for all. This radically reduces the use of interior partitions, gypsum drywall and associated construction materials. A glazed conference room admits daylight and expands the adjacent café space for public events and education seminars on clean energy.
▽ 开放的办公空间,open office
Meister Group USA Headquarters by KVA Matx Meister Group USA Headquarters by KVA Matx
▽ 透明的大会议室,glazed conference room
Meister Group USA Headquarters by KVA Matx Meister Group USA Headquarters by KVA Matx
▽ 开放型休息/集会空间,café space for public events
Meister Group USA Headquarters by KVA Matx Meister Group USA Headquarters by KVA Matx
▽ 平面图,plan
Meister Group USA Headquarters by KVA Matx
设计师仅使用了零VOC涂料和环保木甲板两种主要材料便打造出一个充满设计感的内部空间。同时,设计师还应要求为Meister打造了由隔音木夹板制成的模块化家具。这些家具全部由蓝色的束带固定,而没有使用到任何的化学粘合剂。在产品使用周期的末尾,它们可以被拆解回收再利用。便于组装和拆除的家具也为办公未来的搬迁提供了便利。
The design creates a strong aesthetic character with only two primary interior material finishes: Zero VOC paint and sustainably harvested plywood. At the clients’ request, KVA Matx designed and developed the Meister M?bellinie: a sustainable new line of acoustic plywood panels and modular office furniture that support flexible and collaborative office practices. The design team used in-house rapid prototyping and fabrication feed back to design simple, efficient CNC milling techniques for standard FCS plywood and 100% organic finishes. Material waste was greatly reduced, maximizing resources. A single blue tension strap provides structural integrity without the use of glue or hardware so that the Meister Line furniture can be single stream recycled at end of life. Design for “pop up” furniture assembly and takedown allows for the future expansion and/or relocation of the Meister offices.
  • 共2页:
  • 上一页
  • 1
  • 2
  • 下一页
  • 转载请注明出处。

    上一篇:Scenic beauty meets elegance inside an office by Muxin desig
    下一篇:House B by Studio AUTORI

    1.本站遵循行业规范,任何转载的稿件都会明确标注作者和来源,除非此文章网络传播太多有争议;2.本站独家文章请注明来源;3.投稿可能会经我们编辑修改或补充;4.若侵权,请及时联系我们删除:law@jianzhutu.com

    相关文章
    • 科研的进阶式—电子科大科研实验楼设计

      科研的进阶式—电子科大科研实验楼设计

    • 林中工作室 / Selgascano

      林中工作室 / Selgascano

    • 清心静意 – 福建大成设计办公室 / Dac

      清心静意 – 福建大成设计办公室 / Dac

    • 捷克LIKO NOE生态办公楼 / Zdeněk Fr

      捷克LIKO NOE生态办公楼 / Zdeněk Fr

    您所在的位置:建筑图设计网 > 办公栏目