办公

汽车乐园 – Edmunds硅谷总部 / M+M Creative Studio

投稿平台:建筑图网 稿件时间:2017-03-02 欢迎原创投稿至: file@jianzhutu.com

非常感谢 M+M Creative Studio 予分享以下内容。Appreciations towards M+M Creative ...


非常感谢 M+M Creative Studio 予分享以下内容。Appreciations towards M+M Creative Studio for providing the following description:
Edmunds的“EdQuarters”总部占两层楼,室内外面积总共为143,000平方英尺,设计师以汽车为主题,运用汽车中的典型元素,将这里打造成为了一个创新的办公空间。
With two floors and outdoor space totaling 143,000 square feet, Edmunds’ “EdQuarters” is an inventive space that weaves together a cross-section of tech and automotive-themed designs.
▽入口楼梯,下方设有 汽车玩具,large stair at the entrance with car models behind
汽车乐园 – Edmunds硅谷总部 / M+M Creative Studio

“我们的团队根据业主的需求,将价值和设计结合在了一起。”M+M Creative Studio首席执行官Chris Mitchell说道,“我们与业主深入交流,没有像其他设计师那样仅是在空间中强调自己的设计理念,而是在常规设计之外付出许多努力,创造了这个独一无二的空间。”
“Our team is humbled to be singled out among this extraordinary collection of international designers and be bestowed this honor in recognition of the combined value and design we contributed to our client” said M+M Creative Studio CEO Chris Mitchell. “The relationship that we developed with our client allowed us to strive for something that was certainly outside the standard kit of design parts and we knew we had built something one-of-a-kind when we saw multiple groups of people effortlessly using the space to create and energize their own brand of corporate culture.”

一层镜面不锈钢接待台上方设置了两辆Corvettes高级跑车,它们一正一倒,轮胎相对,随着转盘共同旋转,吸引着所有进入建筑的人的目光。此外,一层内还设置了一个优雅的供员工聚会交流的咖啡吧,墙面上以2472个火柴盒大小的小车拼出了Edmunds的logo,一辆1948年的凯迪拉克被改造成了带啤酒龙头的吧台。
The first floor is anchored and highlighted by two Corvettes mounted and turning in unison above the mirror-polished stainless steel reception desk. Other design features on the first floor include a long and elegant coffee bar where employees are encouraged to gather and interact, a mosaic of 2,472 ‘Matchbox’ cars assembled to form Edmunds’ logo, and a 1948 Cadillac that has been converted into a beer tap and bar.
▽接待台,上方设有两辆跑车,reception with two Corvettes mounted above
汽车乐园 – Edmunds硅谷总部 / M+M Creative Studio
▽信息屏,information monitor
汽车乐园 – Edmunds硅谷总部 / M+M Creative Studio
▽长长的咖啡吧,设有由凯迪拉克改造的吧台,long coffee bar with a bar converted from a Cadillac
汽车乐园 – Edmunds硅谷总部 / M+M Creative Studio
汽车乐园 – Edmunds硅谷总部 / M+M Creative Studio 汽车乐园 – Edmunds硅谷总部 / M+M Creative Studio
▽吧台上方使用方向盘元素,steering wheel elements above the counter
汽车乐园 – Edmunds硅谷总部 / M+M Creative Studio
▽由小汽车模型拼成的公司logo,Edmunds' logo composed of "matchbox" cars
汽车乐园 – Edmunds硅谷总部 / M+M Creative Studio
▽一层小会客室,small meeting room on the first floor
汽车乐园 – Edmunds硅谷总部 / M+M Creative Studio 汽车乐园 – Edmunds硅谷总部 / M+M Creative Studio
▽礼堂,auditorium
汽车乐园 – Edmunds硅谷总部 / M+M Creative Studio
二层的主体区域内设置有支架桌面系统,可以根据个人需要灵活排列;空间中还散布着小型会议室,并设安静的休息点和一个IT服务台以满足各种各样的需求。
The bulk of the second floor is comprised of a plank-desking system that allows flexibility in linear feet per person, as well as additional smaller meeting rooms dispersed throughout and miscellaneous programmatic requirements such as quiet rooms (‘Rest Stops’) and an IT service desk (the ‘Pit Stop’).
▽巨大的楼梯通往二层,large stair connects the first and second floors
汽车乐园 – Edmunds硅谷总部 / M+M Creative Studio
▽接待台上方的车在二层展示,the car above the reception is exhibited on the second floor
汽车乐园 – Edmunds硅谷总部 / M+M Creative Studio
▽二层休息区,rest area on the second floor
汽车乐园 – Edmunds硅谷总部 / M+M Creative Studio
▽不同的工作空间满足各种需求,various word spaces meet different requirements
汽车乐园 – Edmunds硅谷总部 / M+M Creative Studio
汽车乐园 – Edmunds硅谷总部 / M+M Creative Studio
汽车乐园 – Edmunds硅谷总部 / M+M Creative Studio
与此同时,一座面积为10,000平方英尺的室外中庭提供了更多的社交和私人空间,与旁边的室内区域通过总长超过130英尺的伸缩玻璃门连接。中庭内,15英尺长的线性花坛,汩汩流淌的水景和安装在地面上的LED灯平行排布,如同坐车穿过高速公路时看到的景观。
Meanwhile, a 10,000 square-foot exterior central atrium offers both larger social and more intimate spaces connected to the adjacent interior spaces with over 130 linear feet of retractable glass doors. Inside the atrium itself, the multiple 15’ long raised linear planters, gurgling water features and in-ground LED lighting run in parallel lanes like cars seen from above passing on a super-sized highway.
  • 共2页:
  • 上一页
  • 1
  • 2
  • 下一页
  • 转载请注明出处。

    上一篇:丹麦国际货运公司集团新总部 / 威卢克斯
    下一篇:OMA卡塔尔基金会总部大楼摄影分享 / 李樾祺

    1.本站遵循行业规范,任何转载的稿件都会明确标注作者和来源,除非此文章网络传播太多有争议;2.本站独家文章请注明来源;3.投稿可能会经我们编辑修改或补充;4.若侵权,请及时联系我们删除:law@jianzhutu.com

    相关文章
    • 科研的进阶式—电子科大科研实验楼设计

      科研的进阶式—电子科大科研实验楼设计

    • 林中工作室 / Selgascano

      林中工作室 / Selgascano

    • 清心静意 – 福建大成设计办公室 / Dac

      清心静意 – 福建大成设计办公室 / Dac

    • 捷克LIKO NOE生态办公楼 / Zdeněk Fr

      捷克LIKO NOE生态办公楼 / Zdeněk Fr

    您所在的位置:建筑图设计网 > 办公栏目