新建筑

B.L.U.E. Architecture Studio in Beijing

投稿平台:建筑图网 稿件时间:2017-03-01 欢迎原创投稿至: file@jianzhutu.com

非常感谢B.L.U.E.予分享以下内容 。Appreciation towards B.L.U.E. for providing the...


非常感谢B.L.U.E.予分享以下内容 。Appreciation towards B.L.U.E. for providing the following description:
B.L.U.E.建筑设计事务所北京办公室所处建筑原为旧厂房宿舍楼, 空间格局规整, 建筑师将这老旧红砖建筑物进行翻新改造, 把原本两个独立的房间利用红砖构造的墙体不规则开洞形式, 让办公区和会议室灵活的衔接在一起, 同时另一侧为避免对视而巧妙设置的圆孔, 这样不但减少了因房间进深带来的压迫感, 还可方便传递物品。
B.L.U.E. Architecture Studio is an office that fully takes the advantage of natural environment. We renovated the second level of this red brick building which used to be a residential building for an old factory. We used a wall that’s made of red bricks to separate office and meeting room into 2 semi-closed space. The circle opening on the wall not only takes away the intense feeling generated by eye contact, but also makes the act of passing items more convenient.
[建筑图网jianzhutu.com支持自助投稿啦]
B.L.U.E. Architecture Studio in Beijing
B.L.U.E. Architecture Studio in Beijing
B.L.U.E. Architecture Studio in Beijing
B.L.U.E. Architecture Studio in Beijing
B.L.U.E. Architecture Studio in Beijing
B.L.U.E. Architecture Studio in Beijing
B.L.U.E. Architecture Studio in Beijing
会议室墙面设置整体书架柜体,提供了足够的收纳空间;简洁的线状灯管设置巧妙的把整个空间连接成一体。办公区台面展示摆放的物件给整体办公空间添加了活跃气氛。
We designed an area for both exhibition and storage on the entire interior wall; and a liner light bulb at top of the wall that knits the whole space into one unit.
B.L.U.E. Architecture Studio in Beijing
B.L.U.E. Architecture Studio in Beijing
B.L.U.E. Architecture Studio in Beijing
项目名称:B.L.U.E.建筑 事 所 北京 公室
项目所在地:北京市朝阳区
项目类型:办公室
建筑师 :青山周平,藤井洋子 / B.L.U.E.建筑 事 所
业主:B.L.U.E.建筑设计事务所
规模:一 层
总建筑面积:60平米
完成时间:5.2015
摄影师:锐景摄影
B.L.U.E. Architecture Studio in Beijing
Project Name: B.L.U.E. Architecture Studio in Beijing
Project Location: Jiangguo-Rd, Chaoyang District, Beijing, China
Element: Office
Architect/s:Shuhei Aoyama,Yoko Fujii / B.L.U.E. Architecture Studio
Client: B.l.U.E. Architecture Studio
Size: 1th Floor
Building Area: 60 m2
Construction Period: 5.2015
Photography Credit: Ruijing Photo
MORE: B.L.U.E.


转载请注明出处。

上一篇:Hailiang international kinder garden by GUZHIHONG STUDIO
下一篇:San Shan Bridge by penda

1.本站遵循行业规范,任何转载的稿件都会明确标注作者和来源,除非此文章网络传播太多有争议;2.本站独家文章请注明来源;3.投稿可能会经我们编辑修改或补充;4.若侵权,请及时联系我们删除:law@jianzhutu.com

相关文章
  • BMW Vintage Museum by crossboundarie

    BMW Vintage Museum by crossboundarie

  • Coastal Spatial Magician: Avic Zijin

    Coastal Spatial Magician: Avic Zijin

  • Chinese publishing giant Xinhua Book

    Chinese publishing giant Xinhua Book

  • Double Mountains-Batang People's Pr

    Double Mountains-Batang People's Pr

您所在的位置:建筑图设计网 > 新建筑栏目